Cégünkről

Cégünk, a Magyar Információ-Technológiai Informatikai Szolgáltató Kft. rendszerinformatikai szolgáltatások biztosítására alakult. Küldetésünk a megrendelői elégedettség.

Egészen a kezdetektől fogva törekszünk a kompromisszummentes minőségre, a pontosságra és a legmodernebb technológiák alkalmazására. Belső minőségbiztosítási rendszerünk szigorú, csak az általunk is letesztelt, legmegbízhatóbb eszközöket és eljárásokat használjuk. Cégünk folyamatos növekedésének záloga a pontosság, a minőségi munka és a megbízhatóság. ISO9001, ISO14001 és ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Jól képzett , fiatal dinamikus csapatunk nyitott minden új kihívásra. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, s hisszük, hogy mindennapi munkánk során magunk is tanulunk; legyen szó akár konkrét szakmai feladatokról, akár partnereink által bevezetett ISO-standardokról, akár ITIL-ajánlások integrációjáról. Valamennyi munkatársunk kommunikációképes angol nyelven, a cégvezetési folyamatok egy része is angol nyelven zajlik. Megrendelőink csúcsminőségű kiszolgálása érdekében készek vagyunk csapatmunkában a legjobbat nyújtani – akár fő-, akár alvállalkozóként. Partnereinktől ugyanazt az etikus és korrekt magatartást várjuk el, amit mi magunk is tanúsítunk. Megszerzett referenciáink kiemelt jelentőségű értéket képviselnek társaságunk számára. Kivívott presztízsünk az egyik legféltettebb kincsünk, hiszen úgy gondoljuk, hogy azt megszerezni és megtartani nehéz, elveszíteni viszont könnyű. Cégünket stabil pénzügyi alapokkal, szolid gazdasági környezetben működtetjük. Pályázati környezetben rendelkezünk a szükséges referenciákkal és igazolásokkal. Eddigi sikereink bizonyítják, hogy jó úton járunk.